Integritetspolicy

Vid oddssidorutansvensklicens.se värderar vi skyddet av din personliga integritet. Denna integritetspolicy beskriver vilken typ av information vi samlar in från dig när du använder vår webbplats och hur den används och skyddas. Vi uppmanar dig att läsa igenom följande information noggrant.

Insamling av information: Vi kan samla in personlig information som namn och e-postadress när du frivilligt delar sådan information med oss genom vårt kontaktformulär eller genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi kan också samla in viss teknisk information, såsom IP-adress, webbläsartyp, språkinställningar och sidor du besöker på vår webbplats genom användning av cookies och liknande tekniker. Denna information används för att förbättra din upplevelse på vår webbplats och för att analysera trender och användarbeteenden.

Användning av information: Den information vi samlar in kan användas för att svara på dina förfrågningar och meddelanden, skicka dig relevant information och nyhetsbrev om oddssidor utan svensk licens samt förbättra vår webbplats och anpassa den efter dina preferenser. Vi kan också använda den samlade informationen i anonym och aggregerad form för statistisk analys och forskning.

Delning av information: Vi delar inte din personliga information med tredje part utan ditt samtycke, förutom i de fall där det krävs enligt lag eller för att skydda våra rättigheter och säkerhet. Vi kan dock dela aggregerad och anonymiserad information med tredje parter för analys- och forskningsändamål.

Dataskydd och säkerhet: Vi vidtar rimliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda den insamlade informationen mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk eller ändring. Vi strävar efter att använda branschstandarder för datasäkerhet och regelbundet granska och uppdatera våra säkerhetsåtgärder.

Länkar till externa webbplatser: Vår webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser. Vi har ingen kontroll över deras integritetspolicyer eller praxis och tar inget ansvar för deras innehåll eller hantering av personlig information. Vi rekommenderar att du granskar integritetspolicyerna på sådana webbplatser innan du delar någon personlig information med dem.

Ändringar i integritetspolicyn: Vi förbehåller oss rätten att ändra och uppdatera denna integritetspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna webbsida. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar.

Genom att använda oddssidorutansvensklicens.se samtycker du till insamlingen och användningen av din information enligt denna integritetspolicy. Om du inte samtycker till villkoren i integritetspolicyn, ber vi dig att avstå från att använda vår webbplats.

Dina rättigheter: Du har rätt att begära tillgång till och korrigering av den personliga information som vi har om dig. Du har också rätt att begära att vi raderar eller begränsar behandlingen av din information i vissa fall. Om du vill utöva dina rättigheter eller har några frågor eller klagomål angående vår behandling av din personliga information, vänligen kontakta oss genom de kontaktuppgifter som anges nedan.

Kontakta oss: Om du har några frågor, feedback eller bekymmer angående vår integritetspolicy eller vår behandling av din personliga information, är du välkommen att kontakta oss via vår kontaktsida..

Tack för att du har tagit dig tid att läsa vår integritetspolicy. Vi strävar alltid efter att skydda din personliga integritet och tillhandahålla en säker och pålitlig användarupplevelse på oddssidorutansvensklicens.se.