Allmänna villkor

Välkommen till oddssidorutansvensklicens.se. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att följa våra allmänna villkor. Läs noga igenom följande information innan du använder våra tjänster.

Information och Syfte: Oddssidorutansvensklicens.se tillhandahåller information och resurser om oddssidor utan svensk licens. Vårt syfte är att ge användare en översiktlig guide och uppdaterad information om dessa speloperatörer. Vi strävar efter att presentera objektiv och tillförlitlig information, men vi kan inte garantera fullständig noggrannhet eller ansvar för eventuella fel eller förändringar.

Ansvarsfriskrivning: Oddssidorutansvensklicens.se friskriver sig från ansvar för eventuella förluster, skador eller missförstånd som kan uppstå genom användning av informationen på vår webbplats. Vi tar inte ansvar för beslut eller åtgärder som baseras på den tillhandahållna informationen.

Åldersgräns: Vår webbplats riktar sig till personer som är 18 år eller äldre. Genom att använda våra tjänster bekräftar du att du är över 18 år och har rätt att delta i spel enligt lagarna i din jurisdiktion.

Extern länkning: Oddssidorutansvensklicens.se kan innehålla länkar till externa webbplatser eller tredjepartsresurser. Vi har ingen kontroll över innehållet på dessa webbplatser och tar inte ansvar för deras säkerhet, integritetspolicy eller innehåll. Länkar till externa webbplatser tillhandahålls endast för bekvämlighet och innebär inte vårt godkännande av deras innehåll.

Immateriella rättigheter: Allt material och innehåll på oddssidorutansvensklicens.se är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter. Du får inte reproducera, kopiera, distribuera eller använda materialet på vår webbplats utan vårt uttryckliga tillstånd.

Ändringar i villkoren: Oddssidorutansvensklicens.se förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera dessa allmänna villkor när som helst utan föregående meddelande. Det är ditt ansvar att regelbundet granska villkoren för eventuella ändringar.

Genom att använda oddssidorutansvensklicens.se accepterar du dessa allmänna villkor och förbinder dig att följa dem. Om du inte samtycker till villkoren, ber vi dig att avstå från att använda vår webbplats.

Tack för att du besöker oddssidorutansvensklicens.se. Vid frågor eller för mer information är du välkommen att kontakta oss via vår kontaktsida.